[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

«Μετρήστε» τη φωνή σας

Εάν ανήκετε σε μια επαγγελματική ομάδα όπως οι εκπαιδευτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές, οι πωλητές στις υπαίθριες αγορές, που χρησιμοποιούν τη φωνή τους κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους, ανήκετε στους «Επαγγελματίες Χρήστες Φωνής».

Το Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας σε συνεργασία με τον χειρουργό ωτορινολαρυγγολόγο κ. Τίμο Τερζή παρέχει τη δυνατότητα κλινικού ελέγχου των φωνητικών χορδών και μέτρησης του δυναμικού της φωνής και σας προτείνει τρόπους αποκατάστασης ή τρόπους αύξησης των δυνατοτήτων της φωνής.

Η ΦΩΝΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • λήψη ιατρικού ιστορικού και ιστορικού φωνής
  • γενική ωτορινολαρυγγολογική εξέταση
  • στροβοσκοπική εξέταση των φωνητικών χορδών
  • καταγραφή του φωνιατρικού προφίλ (περιλαμβάνει μετρήσεις όπως: διάρκεια φώνησης, ένταση, ελάχιστο-μέγιστο ύψος φωνής, δείκτες δυσφωνίας shimmer, jittter, DSI)

Η φωνιατρική εξέταση συνοδεύεται με αναλυτική έκθεση των ευρημάτων και με προτάσεις για θεραπεία αποκατάστασης της φωνής στην περίπτωση παθολογικών ευρημάτων ή με προτάσεις για την εκπαίδευση και βελτίωση των δυνατοτήτων της φωνής στην περίπτωση που δε βρέθηκαν παθολογικά ευρήματα.

Με τα δεδομένα της φωνιατρικής εξέτασης ο ειδικός θεραπευτής λόγου και ομιλίας κ. Γιώργος Φούρλας συζητά μαζί σας τις πιθανές θεραπευτικές επιλογές που αφορούν στη δική σας περίπτωση.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία φωνής στο Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας «λόγος» και για τις παθήσεις των φωνητικών χορδών .

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Κλείνετε ραντεβού με τον κύριο Τερζή για τη φωνιατρική εξέταση στο τηλέφωνο 6972 264 464
  2. Μετά τη φωνιατρική εξέταση επικοινωνήστε με τον κύριο Φούρλα στο τηλέφωνο 210-6916094 για  να συζητήσετε τις προτάσεις για τη θεραπεία-εκπαίδευσης φωνής.
  3. Με το τέλος της λογοθεραπευτικής παρέμβασης πραγματοποιείται επανάληψη της φωνιατρικής εκτίμησης για την καταγραφή και  διερεύνηση του αποτελέσματος.

Υπεύθυνος ΩΡΛ
Τιμολέων. Φ. Τερζής , M.D.
ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΩΝ
Δημητρίου Βασιλείου 11, 154 51 Ψυχικό, Αθήνα
Τηλ: 210 36 32 922 / Fax: 210 67 76 962 / Ραντεβού: 6972 264 464
Email: info@art-orl.com

Yπεύθυνος Θεραπευτής Λόγου και Ομιλίας
Γιώργος Κ. Φούρλας
Ειδικός Θεραπευτής Λόγου και Ομιλίας
Γ. Μπάκου 9
115 24 Αθήνα
τηλ/fax: 210 6916094
Email: info@logosinstitute.gr

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την φωνιατρική εξέταση

Σχετικές Περιοχές στην Ιστοσελίδα μας

Επιλέξαμε για να επισκεφθείτε:

Την εξαιρετική ιστοσελίδα της Ρινολογικής Ομάδας Αθηνών