[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

Πνευματικά δικαιώματα

Όλα τα δικαιώματα για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και για όλα τα θεραπευτικά προγράμματα ως προς τους τίτλους, το περιεχόμενο, τα κείμενα και τα σήματα, είναι δεσμευμένα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η προβολή στο διαδίκτυο και γενικά η αναπαραγωγή και μετάδοση, στο σύνολο ή εν μέρει, έστω και μιας σελίδας, ή και περιληπτικά, κατά παράφραση ή διασκευή, των κειμένων της παρούσης ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο (μηχανικό, ηλεκτρονικό, τηλεοπτικό ή άλλως πως), χωρίς προηγούμενη άδεια του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Τα δικαιώματα για τα σήματα και τους διακριτικούς τίτλους των θεραπευτικών προγραμμάτων είναι δεσμευμένα και απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναμετάδοση, προβολή ή χρήση τους με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο.