[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

Γραφτείτε στο κανάλι νέων RSS του Κέντρου Λογοθεραπείας ΛΟΓΟΣ για να λαμβάνετε τακτικά ό,τι νεότερο έχουμε να σας ανακοινώσουμε με τον πιο απλό και αυτόματο τρόπο. Μες την έννοια "κανάλι RSS" αποδίδεται ο αγγλικός όρος "RSS feed" ή "RSS channel", και είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος για να συλλέγει κανείς τα νέα που τον ενδιαφέρουν από όλο το internet.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και το προεπίλεγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης νέων RSS του υπολογιστή σας θα ανοίξει:

RSS Κέντρου Λογοθεραπείας ΛΟΓΟΣ

Αν δεν υπάρχει προεπιλεγμένο πρόγραμμα τότε μπορείτε να επιλέξτε αυτή τη διεύθυνση:

http://www.logosinstitute.gr/logos/rss.jsp

να κάνετε δεξί κλίκ και έπειτα "copy" και να την κάνετε την "paste" στο κατάλληλο πεδίο του προγράμματος ανάγνωσης RSS της αρεσκείας σας.

Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης νέων RSS τότε μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα πολλά δωρεάν/ανοικτού κώδικα προγράμματα που κυκλοφορούν στο internet. Ακόμη, πολλά προγράμματα ανάγνωσης email υποστηρίζουν εξαρχής τα RSS. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά:

 • Mozilla Thunderbird
  Ο δημοφιλής ανοικτού κώδικα αναγνώστης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • FeedReader
  Πρόγραμμα συλλογής και ανάγνωσης νέων RSS
 • Aardvark Homepage Creator
  Πρόγραμμα συλλογής και ανάγνωσης νέων RSS
 • BottomFeeder
  Πρόγραμμα συλλογής και ανάγνωσης νέων RSS
 • Active Web Reader
  Πρόγραμμα συλλογής και ανάγνωσης νέων RSS