[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

Διαταραχές στη Ροής της Ομιλίας

Το Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας «λόγος», προσφέρει από το 1992, ατομικά και ομαδικά προγράμματα θεραπείας, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και για εφήβους, με διαταραχές στη ροή της ομιλίας. Από το 2007 όλες οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τις διαταραχές ροής της ομιλίας παρέχονται από το «Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού».

Διαγνωστικές Κατηγορίες

  • φυσιολογική δυσχέρεια στη ροή- normal nonfluency
  • τραυλισμός- stuttering - stammering
  • ταχυλαλία - γρήγορη ομιλία - cluttering

Το Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα εξειδικευμένο κέντρο για τις διαταραχές ροής της ομιλίας. Λειτουργεί στα πλαίσια του Ινστιτούτου για τις Διαταραχές Επικοινωνίας «λόγος» αξιοποιώντας την κλινική του υποδομή και δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει όλες τις εξειδικευμένες δραστηριότητες του Ινστιτούτου που σχετίζονται με τις διαταραχές ροής σε μία νέα δομή, με νέους στόχους και νέες δραστηριότητες.

Για να ενημερωθείτε για όλες αυτές τις υπηρεσίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του «Κέντρου Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού»:

www.travlismos.gr