[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

Επιστημονική Ομάδα

Το Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας «λόγος» διευθύνεται από τον ειδικό Θεραπευτή Λόγου και Ομιλίας, Γιώργο Φούρλα.
Οι κλινικές υπηρεσίες και οι υπόλοιπες δραστηριότητες του Ινστιτούτου υλοποιούνται από ομάδα λογοθεραπευτών με υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση. 

Στη στενή κλινική μας ομάδα συμμετέχουν:

Γιώργος Κ. Φούρλας, MRCSLT

Μ.Ed., M.Sc.SLT, City University, London.
Ειδικός Θεραπευτής Λόγου και Ομιλίας
Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Θεραπευτών Λόγου και Ομιλίας
Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών
Καθήκοντα: υπεύθυνος κλινικών και ερευνητικών προγραμμάτων, εποπτείας και διαδικτυακών υπηρεσιών, κλινικός με ειδίκευση στις εξελικτικές και νευρογενείς διαταραχές λόγου και ομιλίας, στις διαταραχές ροής της ομιλίας, στις διαταραχές του γραπτού λόγου, στις δυσφωνίες και στην εναλλακτική και επηυξημένη επικοινωνία.

Βικτώρια Δημητρακή, MRCSLT

B.A.Psych., Dip.CCS., City University, London.
Λογοπεδικός
Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Θεραπευτών Λόγου και Ομιλίας
Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών
Καθήκοντα: κλινικός με ειδίκευση στις εξελικτικές και νευρογενείς διαταραχές λόγου και ομιλίας, στα προγράμματα ανίχνευσης και πρόληψης, στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, στις διαταραχές ροής της ομιλίας και στις νευρολογικές διαταραχές ενηλίκων (αφασία)

Ελίνα Μαξίδου, MRCSLT

Πτυχίο Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
M.Sc.SLT, University of Reading, U.K.
Λογοπεδικός - Ψυχολόγος
Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Θεραπευτών Λόγου και Ομιλίας
Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών
Καθήκοντα: κλινικός με ειδίκευση στις εξελικτικές διαταραχές λόγου και ομιλίας, στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, στη βαρηκοΐα-κώφωση και στις νευρολογικές διαταραχές ενηλίκων (αφασία)

Γνωρίστε και την ευρύτερη κλινική μας ομάδα ... >>περισσότερα

Το Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας «λόγος» προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες λογοθεραπείας. Συχνά ωστόσο για την αντιμετώπιση των δυσκολιών ενός παιδιού ή ενηλίκου απαιτείται συχνά η συνεργασία περισσοτέρων της μίας ειδικοτήτων.

  • Πιστεύουμε ότι οι ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού ή ενηλίκου θα πρέπει να καλύπτονται από τον επιστήμονα που έχει επιστημονική επάρκεια και εξειδικευμένη κλινική κατάρτιση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
  • Για το λόγο αυτό καλούμε να συνεργαστούν μαζί μας στη διεπιστημονική ομάδα αξιολόγησης και αποκατάστασης καταξιωμένους επιστήμονες από κάθε ειδικότητα, που επιλέγονται κατά περίπτωση, για να καλύψουν τις ανάγκες του συγκεκριμένου περιστατικού.
  • Ενημερώνουμε αναλυτικά τους συναδέλφους των συναφών ειδικοτήτων που μας εμπιστεύτηκαν τους πελάτες τους παραπέμποντάς τους για διάγνωση ή θεραπεία, για τα πορίσματα της αξιολόγησης ή την πρόοδο της θεραπείας.

Τακτικοί συνεργάτες