[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

          Ελίνα Μαξίδου

 

Η Ελίνα Μαξίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη λογοθεραπεία στο πανεπιστήμιο Reading της Μεγάλης Βρετανίας (MSc in Speech and Language Therapy). Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Λογοθεραπευτών (Royal College of Speech and Language Therapists) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών.

Από το 2006 εργάζεται ως λογοπεδικός στο Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας ‘λόγος’. Κύριος τομέας ενασχόλησής της είναι οι εξελικτικές διαταραχές ομιλίας και λόγου (τόσο προφορικού όσο και γραπτού) και οι διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Επίσης, ασχολείται με νευρογενείς διαταραχές λόγου και ομιλίας ενηλίκων (αφασία, δυσγραφία, δυσπραξία, δυσαρθρία).

Ως μέλος της επιστημονικής ομάδας του ‘λόγος’ παρακολουθεί πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και συμμετέχει στις εβδομαδιαίες συναντήσεις εποπτείας.

>> επιστροφή στους τακτικούς κλινικούς συνεργάτες