[ Τελευταία Νέα ] << >>
(1/3) 4/27/12
Σεμινάρια για γονείς 2012 περισσότερα
(2/3) 3/1/12
Αν το παιδί σας θα φοιτήσει στην πρώτη τάξη ελέγξτε τη σχολική του ετοιμότητα και προλάβετε δυσμενείς εξελίξεις στην εξέλιξη του γραπτού λόγου. περισσότερα
(3/3) 2/9/12
Μετρήστε τη φωνή σας και αυξήστε τις δυνατότητές της. Η συνεργασία του Ινστιτούτου "λόγος" με τη Ρινολογική Ομάδα Αθηνών διασφαλίζει υψηλού επιπέδου φωνιατρική εκτίμηση και θεραπεία. περισσότερα

Το Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας "λόγος" ενδιαφέρεται να προσλάβει για μόνιμη συνεργασία  λογοπεδικό με ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον στις εξελικτικές διαταραχές λόγου και ομιλίας και στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Ο θεραπευτής που θα επιλεγεί θα αναλάβει ατομικές και ομαδικές θεραπείες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και θα συμμετέχει σε μία δυναμική επιστημονική ομάδα για την ανάπτυξη εξειδικευμένων κλινικών προγραμμάτων. Για τους σκοπούς αυτούς θα συμμετέχει σε διαδικασίες εσωτερικής εκπαίδευσης και θα εποπτεύεται στο κλινικό του έργο τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας.

 Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο Λογοθεραπείας από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο κατά προτίμηση Βρετανικό (όχι κολέγιο στην Ελλάδα), ενδιαφέρον για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα απαιτητικό αλλά ανταποδοτικό πλαίσιο εργασίας. Προηγούμενη κλινική εμπειρία είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.

Προσφέρονται: εξαιρετικοί όροι συνεργασίας, εκπαίδευση και εποπτεία, συμμετοχή σε υψηλής κατάρτισης επιστημονική ομάδα, εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης, ευκαιρίες ανάπτυξης προσωπικών ιδεών και στόχων.

Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικό υπ’ όψιν κας Στεφάνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση fstefanou@logosinstitute.gr